Agenda

Terug naar agenda

01 maart tot 31 maart - Joblente

 

 

Wij hebben het genoegen u uit te nodigen voor een nieuwe editie van de «  JOBLENTE »  die dit jaar zal plaatsvinden van 1 tot 31 maart 2018. De volledige beschrijving van de activiteiten en de deelnamevoorwaarden kan u raadplegen op de website www.printempsdelemploi.be of in de flyer die ook te verkrijgen is in de Jobhuizen van de vier organiserende gemeenten.

Tijdens die periode heeft u de gelegenheid verschillende ateliers, lezingen, workshops en informatiesessies bij te wonen. En tijdens de Jobbeurs (donderdag 1 maart 2018 13 tot 17u) heeft u natuurlijk de kans werkgevers te ontmoeten die op zoek zijn naar nieuwe medewerkers.

De workshops die wij aanbieden, zijn gevarieerd: de opmaak van een goed CV en een sollicitatiebrief,   linkedin-profielen, coaching, een correct zelfbeeld, de opstart van een eigen zaak, een carriereswitch, knelpuntberoepen, opleidingen, … Wij hebben er bovendien op gelet aandacht te besteden aan de aspecten welzijn, het ontwikkelen van zelfvertrouwen en een goede communicatie. 

U zal opmerken dat er in de programmatie van dit jaar in het bijzonder aandacht wordt besteed aan de knelpuntberoepen, nieuwe beroepen en beoordeling van competenties/bekwaamheid.

Deelnemen aan de activiteiten van de Joblente doet u op vrijwillige basis en is volledig gratis, maar om een goede organisatie te kunnen verzekeren, is het vereist zich op voorhand online in te schrijven (met uitzondering van de Jobbeurs). Ook zien wij ons verplicht de inschrijving te beperken tot 4 workshops per persoon.

 

Voor aanvullende informatie, kunt u tijdens de kantooruren terecht op de volgende telefoonummers :

  • 02.660.53.00 voor Oudergem,
  • 02.679.71.07 voor Watermaal-Bosvoorde,
  • 02.740.04.41 voor Sint-Lambrechts-Woluwe,
  • 02.773.05.63 voor Sint-Pieters-Woluwe.