Bestuur & Politiek

Uitbreiding van een-job-in-mijn-buurt campagne

Naar aanleiding van de geslaagde een-job-in-mijn-buurt campagne bij Chirec, besliste de gemeente Oudergem om deze campagne uit te breiden naar alle werkgevers in Oudergem. Om deel te nemen, hoef je enkel het formulier "profiel" hieronder in te vullen.

Naar aanleiding van de geslaagde een-job-in-mijn-buurt campagne bij Chirec, toonden heel wat Oudergemse ondernemingen, van supermarkten, horecazaken tot dienstverleners, zich geïnteresseerd en bereid om nieuwe medewerkers uit de buurt aan te werven.

De gemeente Oudergem besliste daarom om de een-job-in-mijn-buurt campagne uit te breiden naar alle werkgevers in Oudergem en lanceert daarvoor een splinternieuwe tool.

Concreet zal het een-job-in-mijn-buurt team vanaf 1 april 2018 aan alle lokale werkgevers die op zoek zijn naar kandidaten het cv doorgeven van personen met het juiste profiel die bovendien in de buurt wonen .

Deze nieuwe een-job-in-mijn-buurt campagne richt zich niet alleen tot werkzoekenden maar ook personen die al een job hebben maar liever dichter bij huis willen werken.

Om deel te nemen, hoef je enkel het formulier "profiel" hieronder in te vullen en de via e-mail toegestuurde instructies te volgen.

 

Het een-job-in-mijn-buurt team

Vul het formulier "profiel" in

Welke talen beheers je?
Jouw contactgegevens
Je adres

OPGELET

Nadat je de fiche hebt ingevuld, ontvang je een e-mail met een referentienummer. Om je inschrijving te bevestigen, beantwoord je deze mail en voeg je jouw cv toe , met vermelding van je referentienummer .

Opgelet! Sla deze stap niet over, want het is dit cv dat het een-job-in-mijn-buurt team vervolgens zal doorgeven aan de lokale werkgevers die op zoek zijn naar kandidaten met jouw profiel. Zorg er dus nu al voor dat je cv up-to-date is!

 

Het een-job-in-mijn-buurt team