News

Terug naar news

Joblente 2017

Wij hebben het genoegen u uit te nodigen voor de negende editie van de Joblente die dit jaar zal plaatsvinden van 6 tot 31 maart 2017.

Tijdens die periode heeft u de gelegenheid verschillende ateliers, lezingen, workshops en informatiesessies bij te wonen. En tijdens de Jobbeurs heeft u natuurlijk de kans werkgevers te ontmoeten die op zoek zijn naar nieuwe.

De workshops die wij aanbieden, zijn gevarieerd: de opmaak van een goed CV en een sollicitatiebrief, linkedin-profielen, coaching, een correct zelfbeeld, de opstart van een eigen zaak, een carriereswitch, knelpuntberoepen, opleidingen,… Wij hebben er bovendien op gelet aandacht te besteden aan de aspecten welzijn, het ontwikkelen van zelfvertrouwen en een goede communicatie. 

In de hierbij ingesloten flyer, die ook te verkrijgen is in de Jobhuizen van de vier organiserende gemeenten, hebben wij het programma voor u samengevat.

De volledige beschrijving van de activiteiten kan u raadplegen op de website www.printempsdelemploi.be , waar u ook de deelnamevoorwaarden vindt voor deze Joblente.

U zal opmerken dat er in de programmatie van dit jaar in het bijzonder aandacht wordt besteed aan de werkzoekenden van 45 jaar en ouder.

Deelnemen aan de activiteiten van de Joblente doet u op vrijwillige basis en is volledig gratis, maar om een goede organisatie te kunnen verzekeren, is het vereist zich op voorhand online in te schrijven. Ook zien wij ons verplicht de inschrijving te beperken tot 4 workshops per persoon.

Met de organisatie van dit evenement, wensen wij u te ondersteunen in uw jobsearch en u de nodige tools te bezorgen om deze te doen slagen.