Leven in Oudergem

×

Waarschuwingsbericht

Submissions for this form are closed.

Zomervakantie gratis schoolbegeleiding

De gemeente Oudergem organiseert tijdens de zomervakantie gratis schoolbegeleiding voor leerlingen uit het lager en middelbaar onderwijs.

Het einde van dit schooljaar belooft in meer dan één opzicht bijzonder te worden. Na deze schoolloze maanden pakken we als gemeente uit met een nieuw initiatief om onze jongeren te ondersteunen.

Doel is om kinderen die vóór de lockdown achterop hinkten met de leerstof, te laten bijbenen zodat ze het nieuwe schooljaar optimaal kunnen aanvatten. Het is echter niet de bedoeling is om de tijdens de lockdownmaanden gemiste lessen te compenseren.

Concreet bieden we bijlessen van 75 minuten per dag met een bekwame professional , in kleine groepen van maximaal 5 tot 6 studenten . De lessen zullen plaatsvinden in de lokalen van het IAPS, Waversesteenweg 1649, van maandag 13 juli tot donderdag 20 augustus.

Vanuit organisatieoogpunt wijzen we erop dat elke sessie gespreid wordt over 1 of 2 opeenvolgende weken, van maandag tot en met donderdag. Leerlingen van de lagere school kunnen er terecht om 9.00 of 10.45 uur en middelbare scholieren om 13.00 of 14.45 uur. Houd er rekening mee dat er geen opvang zal zijn voor of na de lessen.

De bijlessen zijn voorbehouden voor jongeren uit Oudergem (uit alle onderwijsnetten; Nederlandstalig en Franstalig onderwijs) en voor kinderen die naar een gemeenteschool gaan (Blankedelle, Les Marronniers, Pré des Agneaux en Souverain-Cirquétudes).

Hebt interesse in dit initiatief, u kunt zich inschrijven via het onderstaande formulier of bel naar het gratis nummer van Oudergem (0800/35.179).

De inschrijvingen sluiten op 29 juni om middernacht en u ontvangt ten laatste op 3 juli een deelnamebevestiging per e-mail.