Bestuur & Politiek

×

Waarschuwingsbericht

Submissions for this form are closed.

Schoolbegeleiding: vacature

De gemeente Oudergem is op zoek naar leerkrachten voor ondersteunende cursussen tijdens de zomervakantie

Zoals u waarschijnlijk al geleerd heeft, zal de gemeente Oudergem tijdens de zomervakantie gratis bijlessen organiseren naar het voorbeeld van het "failure to failure" schema dat door de Jeunesses Scientifiques wordt georganiseerd.

Het doel van deze actie is om kinderen in staat te stellen de begrippen die bekend zouden moeten zijn en die een probleem zouden vormen, te herzien.  Het idee is absoluut niet (we onderstrepen) om het gemiste leerproces in de maanden van de opsluiting goed te maken.   

Deze sessies van begeleidingscursussen zijn gericht op kinderen van de eerste tot de zesde klas en vinden plaats van maandag tot en met donderdag in de lokalen van het IAPS (chaussée de Wavre 1649).  Deze klassen worden gehouden in kleine groepen van maximaal zes leerlingen, in stappen van 75 minuten, als volgt: van 9.00 tot 10.15 uur en van 10.45 tot 12.00 uur voor kinderen van de basisschool, en van 13.00 tot 14.15 uur en van 14.45 tot 16.00 uur voor kinderen van de middelbare school.

Afhankelijk van uw wensen en beschikbaarheid kunt u voor één of twee groepen per dag zorgen.

Een vergoeding van 35€ bruto per klasperiode (iets meer dan 20€ netto) zal uw werk compenseren, d.w.z. de 75 minuten van face-to-face lessen, het voorbereidende werk, het samenstellen van een werkdossier dat thuis moet worden gedaan in verband met de uitleg die in de klas wordt gegeven, uw reizen,... Een korte schriftelijke feedback (enkele regels om ons te helpen het project te verbeteren als het opnieuw zou worden opgezet, d.w.z. de sterke en zwakke punten van het project, de ondervonden moeilijkheden en de faciliterende elementen) zal ook van u worden gevraagd op het einde van de weken van de lessen.

Gelieve te noteren dat deze vergoeding gebaseerd zal zijn op artikel 17 wettelijke basis die hier zal worden geplaatst.  Zo kan je 24 dagen per kalenderjaar als vrijwilliger in de socio-culturele sector werken en genieten van een totale korting op de RSZ-kosten .  U hoeft dus alleen maar de bedrijfsvoorheffing te betalen die de Beloningsdienst op uw verzoek voor u kan inhouden.  Houd er echter rekening mee dat deze korting alleen wordt geaccepteerd voor een maximum van 24 dagen per kalenderjaar; controleer dus zorgvuldig of u deze limiet niet overschrijdt door andere diensten te verlenen.

Nogmaals, zonder jou is niets van dit alles denkbaar.  Wij kijken dan ook met veel belangstelling uit naar uw sollicitaties.  Aarzel niet om dit bericht door te geven aan uw kennissen die wellicht geïnteresseerd zijn.  We sluiten deze oproep af begin juli.

Als u één of meerdere lesuren wilt overnemen, kunt u ons dat laten weten door u in te schrijven via het onderstaande formulier.

 

We hebben uw hulp nodig om dit project te realiseren!