Leven in Oudergem

Fotowedstrijd gemeente in de kijker 2021

 

Neem deel aan de grote fotowedstrijd georganiseerd door de gemeente Oudergem. Het thema van deze 5de editie is: Ongewoon Oudergem.

Een verrassend landschap, een vreemd dier, een buitengewoon of uitzonderlijk uitzicht?

Deel uw fotografische invalshoek die van Oudergem de meest bijzondere gemeente maakt. De creatie van de winnaar wordt op groot formaat verspreid op een twintigtal plaatsen in de gemeente. Er zijn nog verschillende prijzen te winnen evenals een tentoonstelling van de gekozen foto’s in het Cultureel centrum van Oudergem in oktober 2021.

 

Informatie:

 

 

Inschrijven ot 31.07.2021

 

 

 

Artikel Oudergemnaar 118

Naar dit evenement hebben amateurfotografen in de gemeente lang uitgekeken. En het thema van deze 5de editie moet hun creativiteit de vrije loop laten, want het is de bedoeling om de ongewone kant van Oudergem in de verf te zetten. Bij de lancering hoort zelfs nog meer goed nieuws. "Omwille van het groeiende succes beslisten we om de wedstrijd vanaf nu elk jaar in plaats van om de twee jaar te organiseren", kondigt Florence Mainguet aan. "Niet alleen bracht ze al heel wat talent aan het licht, ze heeft er ook toe geleid dat een dertigtal mensen zich heeft verenigd in een gloednieuwe fotoclub". Net als elk jaar wordt de foto van de winnaar op groot formaat getoond op een 20-tal plaatsen in de gemeente. Ter herinnering, elke deelnemer mag maximaal 3 foto's indienen.