Leven in Oudergem

Handelszaak & Stedenbouw

Heeft u een milieuvergunning of stedenbouwkundige vergunning nodig voor uw bedrijf of handelszaak? U weet niet waar te beginnen of u heeft vragen? Dan is deze info zeker nuttig voor u!

Sla vooral niet in paniek wanneer u vaststelt welke papierberg u moet doorworstelen bij het aanvragen van een stedenbouwkundige of milieuvergunning ! Er bestaan immers verscheidene organisaties die u meer uitleg kunnen verschaffen of u concreet kunnen begeleiden hiervoor.

Bij hub.brussels staat een team van deskundigen klaar om al uw vragen over vergunningen te beantwoorden : welke stedenbouwkundige regels respecteren bij het openen van een handelszaak, hoe uw milieuvergunning verlengen, wie contacteren wanneer u vaststelt dat de bodem verontreinigd is enz....

U kan ons altijd bereiken op het nummer 02/422.51.29. Maar vanaf nu kan u ook uw vragen stellen of een afspraak bekomen via volgend e-mail adres : permit@hub.brussels . Vergeet echter vooral niet uw vraag duidelijk te omschrijven en uw telefoongegevens achter te laten. In dat geval antwoorden wij u binnen de drie dagen!

Tot binnenkort! 

Het team van hub.brussels

 

U bent een handelaar of een bedrijf in de Brusselse regio ? U moet een aanvraag indienen stedenbouwkundige vergunning voor de wijziging van de bestemming van het pand? Voor een uithangbord, de plaatsing van een schoorsteen ?
Deze drie korte video's laten zien hoe dit voor te bereiden. Verschillende documenten zijn nog steeds nodig; de verklarende nota, het uitvoeringsplan, de eigendomstitel, enz ... Er gaat niets boven een kwalitatief en compleet dossier om tijd te besparen. Aarzel niet om contact op te nemen met impulse.brussels op te nemen voor advies.

 

1. Uw aanvraag voor een stedenbouwkundige vergunning voorbereiden:het formulier en de verklarende nota

2. Plannen

3. Uw aanvraag voor een stedenbouwkundige vergunning voorbereiden: de andere bijlagen

 

Contact

hub.brussels
 

Brussels Agentschap voor de Ondersteuning van het Bedrijfsleven

Charleroisesteenweg 110
1060 Brussels

Tel. + 3224220020
Fax + 3224220043
Email: info@hub.brussels