Bestuur & Politiek

Ziekenhuis-Jobday schrij u nu in!

Informatica, boekhouding, onthaal, logistiek: een ziekenhuis telt meer dan 150 beroepen waarvan de meeste eigenlijk helemaal niet medisch zijn! Juist deze beroepen staan centraal op de " ziekenhuis-jobday " die het Tewerkstellingshuis en de gemeente Oudergem op 28 september organiseren.

De jobdag vindt plaats tussen 10 en 14 uur in het Cultureel Centrum van Oudergem. Er zullen zes ziekenhuizen aanwezig zijn: Chirec, Saint-Luc, Erasmus, Iris Zuid, Sint-Pieter en Sint-Jan.

Elk ziekenhuis krijgt een eigen stand waar u uw cv kunt afgeven. Naargelang het profiel kunnen sommige kandidaten meteen een sollicitatiegesprek hebben. " Er zijn vacante betrekkingen die meteen ingevuld kunnen worden. Voor andere jobs worden de cv's bijgehouden om een wervingsreserve aan te leggen ", verduidelijkt Fabienne Diez. " Je moet weten dat ze een groot verloop kennen en zeer kort op de bal moeten spelen op het vlak van aanwervingen ".

Vergeet zeker niet een aantal exemplaren van uw cv en motivatiebrief mee te nemen.

 

VUL ONDERSTAAND FORMULIER IN OM U IN TE SCHRIJVEN!

Bent u al ingeschreven voor het platform “Een-job-in-mijn-buurt” ? Klik hier om u in te schrijven voor de ziekenhuis-jobdag.

 

GEGEVENSBESCHERMING

  • Het gemeentebestuur van Oudergem gebruikt de gegevens van dit formulier om uw aanvraag te beantwoorden. Wij behandelen uw gegevens met grote zorg.
  • Voor meer info over ons privacybeleid verwijzen we u naar onze verklaring over de bescherming van persoonlijke gegevens.
  • Door onderaan te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens behandelen zoals bepaald in deze voorwaarden.