Nieuws

Terug naar news

Brusselse week van de Natuur - 1 - 12 mei 2019

 

Brussel heeft de reputatie een groene stad te zijn, maar de inwoners kennen niet altijd de schatten die verborgen zijn in hun stad. Sinds 2017 biedt de Brusselse week van de Natuur hen de mogelijkheid om verschillende groene ruimten te ontdekken, begeleid door een lid van een Brusselse vereniging die zich bezighoudt met de verdediging van de natuur.

 

Van woensdag 1 tot zondag 12 mei 2019 biedt het Brusselse week van de natuur u de mogelijkheid om verschillende groene ruimten te ontdekken, door middel van wandelingen onder leiding van een lid van een Brusselse vereniging die zich bezighoudt met de verdediging van de natuur.

 

Dit evenement biedt ook de mogelijkheid om het International Festival Namur Nature van de hoofdstad samen te brengen door de vertoning bij Flagey, natuurfilms van het Festival 2018, in aanwezigheid van vertegenwoordigers van verenigingen met wie het publiek kan uitwisselen over het thema van de natuur en biodiversiteit in de stad. Met deze natuurfilms kunt u ontdekken wat de natuur te bieden heeft !

 

Ontdek 12 dagen lang alle schoonheid en kwetsbaarheid van de natuur en observeer hem in veel groene ruimtes in Brussel !

 

Programma en info :  www.semainenature.brussels

 

Agenda Oudergem