Nieuws

Terug naar news

Kunstensteenweg 2021: Oproep voor de kunstenaars van Oudergem

 

2020 en 2021 zijn en blijven voor ons allemaal ‘covid’ jaren. In deze moeilijke omstandigheden, met veranderende gezondheidsmaatregelen, is het niet eenvoudig om een nieuwe editie van het festival Kunstensteenweg te organiseren zoals dat in 2017 en 2019 mogelijk was. Ook al hebben onze vrijheden het zwaar te verduren, toch stelt de dienst Cultuur voor om deel te nemen aan een collectieve tentoonstelling over het thema “uit de lockdown/versoepeld” die vanaf 30 september in uw gemeente te zien zal zijn.

Inspireert dit onderwerp u? “Uit de lockdown/versoepeld”: terugkeren naar kleuren, naar vrijheid, naar reizen, naar meer sociale contacten, naar een normaler leven, zonder masker... laat je creativiteit de vrije loop en stel je werk tentoon!

Verschillende locaties zullen uw werk verwelkomen, binnen of buiten, in het Rood Klooster en in het centrum van de gemeente (rond het Cultureel Centrum van Oudergem).

Stel een werk voor en schrijf u in via het formulier.

 

Ter info: de dienst Cultuur organiseert samen met de Kunstensteenweg de fotowedstrijd Gemeente in de kijker 2021, met als thema Oudergem ongewoon. Online inschrijving, ook tot 31/07. De resultaten van de wedstrijd zullen worden gepresenteerd tijdens Kunstensteenweg 2021.

We kijken ernaar uit u te lezen, u weer te zien en uw werk binnenkort tentoon te stellen.

 

Kunstensteenweg 2021 - Inschrijving