Nieuws

Terug naar news

De medewerkers van Net Brussel bieden u hun wensen aan

 

hoe ze herkennen en wanneer ze ontvangen?

 

Telkens op einde van het jaar bieden de medewerkers van Net Brussel hun beste wensen  aan de bevolking aan. De Directie van Net Brussel herinnert eraan dat de Brusselaars zelf  bepalen hoe ze best hun sympathie uiten voor het werk van de medewerkers.

Ook willen we u eraan herinneren dat er oplichters zijn die zich voordoen als werknemers  van Net Brussel.

Om de medewerkers die alle dagen, bij regen, sneeuw of goed weer, de vuilniszakken van de  Brusselaars ophalen, te onderscheiden van hen die misbruik zouden willen maken van uw  vertrouwen, moet u weten dat:

  • De personeelsleden van het Agentschap Net Brussel hun wensen aan de inwoners  van het Brussels Gewest mogen aanbieden van 30/11/2019 tot en met 20/12/2019,  en dat ze zich aan deze tijdspanne moeten houden. De bevolking moet dus de  personen die zich aanbieden buiten deze periode niet ontvangen.
  • Om zich te identificeren, de medewerkers van Net Brussel een kopie van hun  prikkaart bij hebben en een folder krijgen om aan de inwoners af te geven. Deze  folder is ter beschikking van onze ploegen op 29/11/2019 en informeert de inwoners  dat Net Brussel zijn 30 jaar viert.
  • Alleen de medewerkers van Net Brussel kunnen een kopie van hun prikkaart tonen  en hebben deze folder in hun bezit.

 

Hou rekening met deze aanbevelingen opdat u, als u dit wil, de wensen ontvangt van hen die  alle dagen voor het Gewest werken.

In geval van problemen, aarzel niet om contact op te nemen met de Klachtendienst van Net  Brussel op 0800/981 81 of via info@arp-gan.be .