Nieuws

Terug naar news

Heropening van de gemeentelijke schoolcentra

 

De gemeentelijke schoolcentra van Oudergem openen op maandag 18 mei hun deuren voor kinderen in de 6e klas.

 

Na wekenlang onvermoeibaar werken door de schoolleiding, de pedagogische teams en de onderwijsdienst van de gemeente, zijn we eindelijk klaar om de 6e lagere klassen te openen op maandag 18 en op 25 mei voor de eerste lagere klassen.

 

We respecteren de gezondheidsnormen nauwgezet en zullen alles in het werk stellen om dit nieuwe schooljaar zo vlot mogelijk te laten verlopen voor de kinderen en hun leerkrachten. De sanitaire omstandigheden zijn gunstig bevonden voor de vakbonden.

 

Onze leerkrachten hebben ook hard gewerkt om klaar te zijn om uw kinderen te verwelkomen.  De klassenleraren hebben relevante en aangepaste dossiers opgesteld, terwijl onze remedial teacher en onze projectmanager voor het project "preventie van zichtbare en onzichtbare pesterijen en geweld" een dossier hebben opgesteld dat gericht is op het beheersen van emoties, waardoor u uw kinderen met hun angsten en twijfels over dit nieuwe schooljaar kunt verwelkomen en ook een serene uitwisseling van de moeilijkheden en vreugde die ze tijdens deze dagen van opsluiting hebben ervaren, mogelijk maakt.