Nieuws

Terug naar news

Joblente 2020

Tot en met 3 april : Al deze activiteiten worden geannuleerd, ongeacht hun omvang en of ze openbaar of privé zijn.

Alle informatie over Coronavirus COVID-19

 

 

Wij hebben het genoegen u uit te nodigen voor een nieuwe editie van de « JOBLENTE» die dit jaar zal plaatsvinden van 02 tot 31 maart 2020 .

Tijdens die periode heeft u de gelegenheid verschillende ateliers, lezingen, workshops en informatiesessies bij te wonen. En tijdens de Jobday  (dinsdag 03 maart 2020 13 tot 17u) heeft u natuurlijk de kans werkgevers te ontmoeten die op zoek zijn naar nieuwe medewerkers.

 

De workshops die wij aanbieden, zijn gevarieerd: de opmaak van een goed CV en een sollicitatiebrief,   linkedin-profielen, coaching, een correct zelfbeeld, de opstart van een eigen zaak, een carriereswitch, knelpuntberoepen, opleidingen, … Wij hebben er bovendien op gelet aandacht te besteden aan de aspecten welzijn, het ontwikkelen van zelfvertrouwen en een goede communicatie.  

 

In de hierbij ingesloten flyer, die ook te verkrijgen is in de Jobhuizen van de vier organiserende gemeenten, hebben wij het programma voor u samengevat.

De volledige beschrijving van de activiteiten kan u raadplegen op de website www.printempsdelemploi.be , waar u  ook de deelnamevoorwaarden vindt voor deze Joblente. 

U zal opmerken dat er in de programmatie van dit jaar in het bijzonder aandacht wordt besteed aan de jonge werkzoekers van minder dan 30 jaar.

 

Voor aanvullende informatie, kunt u tijdens de kantooruren terecht op de volgende telefoonnummers :  

  • 02.660.53.00 voor Oudergem, 
  • 02.679.71.07 voor Watermaal-Bosvoorde, 
  • 02.761.27.63 voor Sint-Lambrechts-Woluwe,
  • 02.773.07.42 voor Sint-Pieters-Woluwe.

 

Deelnemen aan de activiteiten van de Joblente doet u op vrijwillige basis en is volledig gratis, maar om een goede organisatie te kunnen verzekeren, is het vereist zich op voorhand online in te schrijven. Ook zien wij ons verplicht de inschrijving te beperken tot 4 workshops per persoon.

 

Joblente 2020