Nieuws

Terug naar news

Weggeefwinkel - berichten versturen werkt weer

Enkele dagen geleden hebben jullie, de gebruikers van het Weggeefwinkel, een probleem gemeld met het versturen van berichten als reactie op advertenties. De berichten die naar de adverteerders werden gestuurd, waren totaal onbegrijpelijk en onleesbaar.

Zodra het probleem was ontdekt, hebben wij contact opgenomen met het bedrijf dat de gemeentelijke website publiceert, zodat zij het probleem konden corrigeren en dat is nu gebeurd. Voortaan zijn de berichten die worden uitgewisseld rond de aankondigingen van te schenken voorwerpen of gezochte voorwerpen volledig leesbaar en begrijpelijk. U kunt nu het volledige potentieel van het Weggeefwinkel weer gebruiken!

Het probleem dat we tegenkwamen was de opmaak van de informatie. De gemeente Oudergem stelt alles in het werk om ervoor te zorgen dat u op elk moment veilig en gemakkelijk gebruik kunt maken van haar virtuele weggeefwinkel. De onleesbare berichten die u mogelijk hebt ontvangen, waren afkomstig van echte gebruikers en vormden nooit een bedreiging voor de veiligheid van uw computer.

 

Alle advertenties