Alle news
chantier

06/12

Werven: Waversesteenweg tussen Vrijwilligerslaan en Vorstlaan

Update - 01.12.2023 - Einde van fase 1

  • De werkzaamheden aan sectie 1 zullen op 8 december 2023 voltooid zijn.
  • De volledige sectie 1 zal ten laatste op 18 december hersteld en vrijgemaakt zijn van alle materiaal, signalisatie, enz.
  • De werken aan sectie 2 zullen hervat worden op 15 januari 2024.

Vervanging van laagspannings- en/of hoogspanningskabels

Op 10 juli 2023 start Sibelga met omvangrijke werken om de laagspannings- en/of hoogspanningskabels en installaties op de Waversesteenweg tussen de Vrijwilligerslaan en de Vorstlaan te vervangen.

De werken van Telenet, VOO, Proximus en het Brussels Gewest zullen gelijktijdig worden uitgevoerd om de wegopeningen tot een minimum te beperken.

De werkzaamheden beginnen op het gedeelte tussen de Vrijwilligerslaan en het Jean-Baptiste Degreefplein. Deze fase start op 10 juli en eindigt midden oktober. De tweede en derde fase van de werf beginnen half oktober en omvatten het gedeelte tussen het Jean-Baptiste Degreefplein en de Vorstlaan. De werf moet op 12 april voltooid zijn.

Wij nemen te gepasten tijde contact met u op om de start van fase 2 en 3 van de werf aan te kondigen.

Tijdens de duur van de werf zal de Waversesteenweg per gedeelte in éénrichtingsverkeer worden gezet. Het zal nog steeds mogelijk zijn om de Waversesteenweg te nemen richting de Général Jacqueslaan. Er zal een omleidingsroute worden voorzien. Plaatselijk verkeer zal zoveel mogelijk worden doorgelaten.

Tijdens de duur van de werken, afhankelijk van de fasen van de werf en de betrokken gedeelten, zal het verboden zijn om tussen 6u00 tot 18u00 te parkeren.

We vragen u vriendelijk om uw voertuig voor 6 uur 's ochtends uit de werfzone te halen, zodat de arbeiders zo efficiënt mogelijk kunnen werken. We zullen ons uiterste best doen om het verkeer en het parkeren in de betrokken zones zo min mogelijk te verstoren.

 

  • Begin van de werken : 10 juli 2023
  • Geschatte einddatum : 10 april 2024
  • Piloot van de werf : Sibelga
  • Aannemer : Besix

!!! Houd er rekening mee dat deze planning kan veranderen afhankelijk van de weersomstandigheden en de staat van de ondergrond!!!

Indien u vragen hebt over de werken, kunt u contact opnemen met SIBELGA op het nummer 0800/117.46 of op de webpagina betreffende deze werken https://www.sibelga.be/nl/storingen-werven/werven/lijst-werven/1902152?_country=BE of met de dienst openbare werken van de gemeente Oudergem via het e-mailadres chantier@oudergem.brussels.

Wij danken u voor uw geduld en medewerking tijdens deze werkzaamheden en staan te uwer beschikking voor bijkomende informatie.

 

Documenten

Bouwplaatsfiche (OSIRIS 422904)