Alle news

24/10

Foodpreneurs Academy: 5 dagen om uw restaurant te runnen als de besten in de sector

Baadt u een restaurant uit in Brussel en jongleert u elke dag tussen de zaal, de keuken, het team en de cijfers? U bent niet alleen: beheer, HR en cijfers zijn geen improvisatie, zelfs niet voor de besten.

In 5 opleidingsdagen leert u:

  • Uw menu optimaliseren en uw marges berekenen om klanten te verleiden en uw rendabiliteit te maximaliseren.
  • Volledig uw rol als horecazaakvoerder op te nemen via concrete praktijksituaties: u vertrekt met een efficiënt beheerstool.
  • De juiste vastgoedkeuzes te maken en uw kosten te analyseren vanuit het oogpunt van stabiliteit en verantwoordelijkheid.
  • Uw team te leiden en uw project te financieren met methode en vertrouwen.
  • Een solide financieel plan op te bouwen en te leren het te verdedigen tegenover een expert uit de sector.

Praktische info:

  • Twee maandagen en drie vrijdagen, vanaf 28 november.
  • In Brussel – aantal plaatsen beperkt.
  • 100% gratis opleiding, gefinancierd door het EFRO (Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling) en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.
  • Schrijf u nu in: https://forms.office.com/e/YCxyLnPjAa

Een initiatief van Groupe One