Baadt u een restaurant uit in Brussel en jongleert u elke dag tussen de zaal, de keuken, het team en de cijfers? U bent niet alleen: beheer, HR en cijfers zijn geen improvisatie, zelfs niet voor de besten.
In 5 opleidingsdagen leert u:
- Uw menu optimaliseren en uw marges berekenen om klanten te verleiden en uw rendabiliteit te maximaliseren.
- Volledig uw rol als horecazaakvoerder op te nemen via concrete praktijksituaties: u vertrekt met een efficiënt beheerstool.
- De juiste vastgoedkeuzes te maken en uw kosten te analyseren vanuit het oogpunt van stabiliteit en verantwoordelijkheid.
- Uw team te leiden en uw project te financieren met methode en vertrouwen.
- Een solide financieel plan op te bouwen en te leren het te verdedigen tegenover een expert uit de sector.
Praktische info:
- Twee maandagen en drie vrijdagen, vanaf 28 november.
- In Brussel – aantal plaatsen beperkt.
- 100% gratis opleiding, gefinancierd door het EFRO (Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling) en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.
- Schrijf u nu in: https://forms.office.com/e/YCxyLnPjAa
Een initiatief van Groupe One
