Politiediensten

De gemeentepolitie van Oudergem maakt deel uit van de politiezone 5342 (Ukkel – Watermaal-Bosvoorde – Oudergem).

Meer informatie over deze politiezone vindt U op: http://www.police.be/5342
 

  • Tritomasstraat, nr 7

De Politiezone Ukkel/WB/Oudergem vestigt uw aandacht op de verhuis van de Directie van de Nabijheidspolitie Watermaal-Bosvoorde en Oudergem.

De politiecommissariaten van de E. Idiersstraat te Oudergem, de Hertogendreef en de Ministerstraat te Watermaal-Bosvoorde worden samengebracht in één nieuw gebouw toegankelijk vanaf 13 december 2013

Het nieuwe politiecommissariaat wordt ondergebracht in het oude RTT gebouw, gelegen op de grens van beide gemeenten in de Tritomasstraat, nr 7 te Watermaal-Bosvoorde is perment geopend (24u/24).

Het nieuwe politiecommissariaat is functioneel, modern en een voorbeeld inzake duurzame ontwikkeling. Het gebouw is ook toegankelijk voor andersvaliden.

Contact

Lokale Politie - PZ 5342
Ukkel - Watermaal-Bosvoorde - Oudergem
Tritomasstraat, 7
1170 Watermaal-Bosvoorde

Dispatching:
02 / 5 639 639

E-mail:
zpz.5342@police.belgium.eu

Web:
www.police.be/5342

Geen dringende meldingen via e-mail. Dit kanaal wordt niet opgevolgd na kantooruren en in het weekend.

 

Algemeen politiereglement

 Deze tekst handelt over de administratieve boetes voor kleine overtredingen  waarvan het bedrag kan oplopen. Het gaat hier ondermeer over nachtlawaai, overtredingen tegen openbare netheid, het niet onder controle kunnen houden van huisdieren of het hinderen van de openbare weg. Het herneemt eveneens de evenementen en de werven waarvoor een toelating van het Schepencollege vereist is. Het Algemeen Politiereglement lezen.

Technopreventie

Een politieofficier, adviseur inzake technopreventie, wil op uw verzoek de diagnose stellen van uw woning: zwakke punten, tips, documentatie, kostenverlagende kneepjes, informatie over belastingaftrek en wetsbepalingen...
Om de hierboven service of allerlei informatie te krijgen, één enkel contacpunt: 02 / 5 639 639