Evenementen & Verenigingen

News

Ozon- en hitteplan

De temperatuursindicator die gebruikt wordt in het kader van het ozon- en hitteplan is overschreden, de waarschuwingsfase wordt vandaag (donderdag 8 juni 2023) geactiveerd:

Meer

Herasfalteren: Gabriel Emile Lebonlaan

Informatie aan de buurtbewoners

 

Meer

Participatief bike café in jeugdhuis: je leert er je fiets herstellen

Dat is een originele en kosteloze dienst om je fiets te laten herstellen, maar ook – en vooral – om te leren hoe je dat zelf kunt doen.

Meer

Robotmaaier: pas op voor egels

L’usage de tondeuses à gazon et autre engin de jardinage actionnés par un moteur est interdit les dimanches et jours fériés légaux. Les autres jours, leur usage est interdit entre 20h et 7h.

Meer

Het Burgerlijke Stand loket verwelkomt u op afspraak

Vanaf dinsdag 30.05.2023 en gedurende een nog niet nader bepaalde periode zal de dienst Burgerlijke Stand van het Gemeentehuis uitsluitend op afspraak voor u geopend zijn.

Meer

Den Dam blaast vijftig kaarsjes uit

Een halve eeuw Nederlandstalige cultuur in Oudergem

 

Meer

Gratis bakfiets test

Met het project Cairgo Bike zet Oudergem gewest zich in om de luchtkwaliteit in de stad te verbeteren.

Meer

Projectoproep “Electrify.brussels”'

Beschikt uw bedrijf over een eigen parking die publiek toegankelijk is in het Brussels Gewest? Of bent u actief in de sector van taxi’s, logistiek of collectief personenvervoer in Brussel? Als dit het geval is en u van plan bent om laadinfrastructuur voor elektrische voertuigen op uw parking te installeren, kan Leefmilieu Brussel u financieel helpen. Neem vóór 15 juli 2023 deel aan onze projectoproep: er is een totaalbudget van 500 000 euro (incl. BTW) beschikbaar om particuliere investeringen van 25 000 tot 100 000 euro te ondersteunen.

Meer

Vieil Ouderghem zal worden geschonken op de apéro van de inwoners

Kom proeven van het eerste wijkbiertje van Oudergem "Vieil Ouderghem", dat tijdens de apéro van de inwoners zal worden aangeboden.

Meer