Evenementen & Verenigingen

News

Oudergem in de bloemen - Stemmen

Het doel van de wedstrijd Oudergem in de bloemen is de inwoners van Oudergem aan te moedigen om bij te dragen tot de verfraaiing en de bloei van onze mooie stad, met het oog op een voortdurende verbetering van onze algemene leefomgeving.

 
Meer

RENOLUTION-premies 2022

Renolution.brussels opent een nieuw vensteris het nieuwe platform voor alle informatie over om de gewestelijke premies voor renovatie.

Meer

De diensten van Net Brussel sterk verstoord op woensdag 21 september

Hoewel de vakbonden van Net Brussel geen staking hebben aangekondigd, dreigen aanstaande woensdag 21 september alle diensten van Net Brussel verstoord te worden door de acties van de nationale betoging rond het thema “koopkracht"

Meer

De vzw "Le Petit vélo jaune" zoekt vrijwilligers

Deze vereniging voor sociale cohesie verleent steun aan kwetsbare of kansarme ouders.

Meer

Nog 1 maand om je verwarmingspremie van 100 euro aan te vragen

Je verwarmingspremie van 100 euro nog niet ontvangen van je elektriciteitsleverancier? Je kan hem nog tot en met 14 oktober aanvragen. Hoe je dat doet, kom je hier te weten.

 

Meer

Verhuizing van het 'Brussels Orientation Center' voor Oekraïense vluchtelingen

Het Brussels Health Orientation Center (BHOC) wordt het Brussels Orientation Center (BOC) en verhuist!

 

Meer

30 camera's geïnstalleerd in Oudergem

In samenwerking met de politiezone zijn onlangs 30 camera's geïnstalleerd in de gemeente.

 
Meer

Hondenopleidingscursussen - nieuwe data

Omdat het leren terugroepen van uw hond essentieel is, biedt de gemeente Oudergem cursussen aan op zondagochtend om 10 uur in het Herdersstaf Park (Herdersstaflaan). De sessie zal u ook toelaten om de basiscommando's op een positieve en welwillende manier door te nemen.

Meer

Aanmelden bij de digitale loketten van de overheidsbesturen

Een document aanvragen of een procedure opstarten bij een overheidsbestuur houdt vaak een afname van de vrije tijd van de gebruikers in. Het virtuele loket stelt een praktische oplossing voor die zorgt voor meer comfort en minder administratieve lasten voor de burgers en bedrijven.

 

Meer

Apenpokken : vaccinatie

La vaccination est possible dans deux cas différents. Pour chacun de ces deux cas, certaines conditions doivent être remplies pour pouvoir bénéficier du vaccin.

Meer