Evenementen & Verenigingen

News

Kinderverzorger worden

De kinderverzorger is een beroepskracht die buiten de schooltijd kinderen opvangt en verzorgt, en die tot taak heeft kinderen van 0 tot 12 jaar in collectieve opvangstructuren en/of in een gezinssituatie een stimulerende en bevredigende aanwezigheid te bieden, en een opvoedkundige rol te vervullen met inachtneming van de waarden en het opvoedingsproject van de ouders en de structuren waar zij werkzaam zijn

Meer

Vacature: OCMW - Medewerk(st)er H.R.

Het OCMW van Ouderghem en de gemeente Ouderghem willen een Medewerk(st)er H.R. aanwerven.

 

Meer

Oudergem hijst de regenboogvlag

17 mei is de Internationale Dag van de Strijd tegen homofobie en transfobie.

Meer

Weggeefwinkel - berichten versturen werkt weer

Enkele dagen geleden hebben jullie, de gebruikers van het Weggeefwinkel, een probleem gemeld met het versturen van berichten als reactie op advertenties. De berichten die naar de adverteerders werden gestuurd, waren totaal onbegrijpelijk en onleesbaar.

Meer

deel je garage met je buur!

Een innovatieve, rendabele oplossing voor uw lege ruimte!

 

Meer

Hulp bij het invullen van de belastingaangifte

Uw belastingaangifte invullen? de FOD Financiën maakt het u gemakkelijk!

 

Meer

Hou van je park, houd het proper!

Als we allemaal goede gewoontes aannemen, maken we samen een groot verschil!

Meer

Oudergem, Diervriendelijke Gemeente

Gemeente Oudergem heeft het label 'Diervriendelijke Gemeente' verkregen. Dat label wordt toegekend door het Brussels Hoofdstedelijk Gewest voor initiatieven rond dierenwelzijn op gemeentelijk niveau.

Meer

Het ‘Brussels Health Orientation Center’ ten dienste van mensen met het statuut van ‘begunstigde van tijdelijke bescherming’ (BTB)

Het BHG heeft in het centrum van Brussel (in Pacheco) een specifiek opvangcentrum ingericht waar mensen terecht kunnen voor medische en/of psychische hulp en waar ze informatiekrijgen over het Belgische gezondheidsstelsel.

Meer

Geef je mening over de toekomst van onze democratie en staatsstructuur

Geef je mening over de toekomst van onze democratie en staatsstructuur en laat je stem horen op eenlandvoordetoekomst.be.

Meer