Bestuur & Politiek

een-job-in-mijn-buurt : het eerste lokale aanwervingsplatform

een-job-in-mijn-buurt folder

 

Vanaf 1 mei wordt een-job-in-mijn-buurt dus het eerste platform dat Oudergemnaars in contact brengt met lokale werkgevers.

Is een bedrijf uit Oudergem op zoek naar nieuwe medewerkers? Wij spelen kandidaturen door van inwoners die aan het gezochte profiel (of de gezochte profielen) beantwoorden. Zo kan het bedrijf in de eerste plaats mensen aanwerven die vlakbij wonen.

In feite is het platform net zozeer bedoeld voor werkzoekenden als voor mensen die al een job hebben, maar die liever dichter bij huis aan de slag zouden gaan.

Hoe aanwerven en aan de slag gaan?

Kandidaten kunnen zich gewoon inschrijven hieronder en de online instructies volgen.  Daarna stuurt het platform systematisch de gezochte profielen naar de werkgevers door.

Werkgevers die lokale medewerkers willen aanwerven , sturen alle informatie over het gezochte profiel (of de gezochte profielen) door naar  unjobpresdechezmoi@auderghem.brussels . Het platform bezorgt hen daarna een lijst met kandidaten die voor een bepaald profiel in aanmerking komen.

Vul het formulier "profiel" in

Welke talen beheers je?
Jouw contactgegevens
Je adres

OPGELET

Nadat je de fiche hebt ingevuld, ontvang je een e-mail met een referentienummer. Om je inschrijving te bevestigen, beantwoord je deze mail en voeg je jouw cv toe , met vermelding van je referentienummer .

Opgelet! Sla deze stap niet over, want het is dit cv dat het een-job-in-mijn-buurt team vervolgens zal doorgeven aan de lokale werkgevers die op zoek zijn naar kandidaten met jouw profiel. Zorg er dus nu al voor dat je cv up-to-date is!

 

Het een-job-in-mijn-buurt team