Evenementen & Verenigingen

Kunstensteenweg 2019 - 19 - Salle du Lambin

Leopold Florent Lambinlaan 1

 

Kunstenaars

Christian Pierlot  beoefent de schilderkunst met het schildersmes. Als autodidact heeft hij deelgenomen aan een aantal tentoonstellingen, maar hij behoudt zijn amateurstatus om druk te vermijden. Doorheen zijn schilderijen wil hij een gevoel van zachtheid, welzijn, en poëzie overbrengen, althans wanneer het geen specifieke boodschap of idee is.

Site

 

Patrick Rommel  is afgestudeerd in belettering en reclame en is toegewijd aan de wereld van fotografie.  Na het absorberen van een veelvoud aan fotografische stijlen, van het abstracte naar de studio, naar de wereld van de straat, ontdekte hij de wonderen van fauna en flora, met insecten en vogels. Dit is al 38 jaar lang zijn passie.

 

Blog

 

Dominique Van Wassenhove   leerde al heel vroeg de verschillende vormen van kunst kennen. Ze ontdekte batik, een techniek van Indonesische afkomst, die haar onweerstaanbaar aantrekt en vandaag haar ware passie is. Al haar werken werden volgens hetzelfde proces ontworpen: verven op katoen. Momenteel exploreert ze acryl in 3D.

 

 

Bij  Sainte Bernadette  ontwikkelen we onder andere een afdeling toegepaste kunst (zeefdruk) en bieden we in ons algemene onderwijsprogramma cursussen plastische kunst en muziek aan die onze studenten in staat stellen zichzelf te uiten en/of zichzelf professionele vaardigheden eigen maken.

   

 

Programme

Het volledige programma van Kunstensteenweg vindt u  hier .