Evenementen & Verenigingen

Kunstensteenweg 2019 - 23 - La Maison du Portier & Le Relais Forestier in het Rood Klooster

Rokloosterstraat   2

 

KunstenaarS

Het recente werk van  François Dechamps  exloreert het thema van de 'passage'. Dit doet hij met name door middel van havenlandschappen en bootkerkhoven. De werken zijn uitgevoerd in olie of acryl, op canvas en op papier.

 

Anne-Marie de Coster  ontwikkelt schilder-, teken- en kunstenaarsboekprojecten, waarbij de rode draad de natuur is. De natuur wordt eerder als 'personage' dan als een landschap gezien.

 

Opgeleid in een resem aan disciplines zoals zeefdruk, schilderen, beeldhouwkunst, weven en fotografie, mengt  Marie Van Hent  verschillende materialen in haar werk. Hun "gekaapte" gebruik inspireert en roept vragen op. Zo komen digitale prints, poëzie, mysterie en realisme samen.

 

"Aquarel is voor mij een creatieve vrijetijdsbesteding. Deze hobby biedt mij ook de gelegenheid tot bevoorrechte ontmoetingen. Na diverse tentoonstellingen in de Ardennen had ik het genoegen mijn aquarellen tentoon te stellen bij ‘Art en Vitrine’ in Sint-Pieters-Woluwe, in het gemeenschapscentrum van ‘Chant d'Oiseau’ en in het ‘Maison du Portier’. Op deze laatste locatie, met warme sfeer, kan u nu nog steeds mijn werk komen bewonderen. Ik blijf mezelf vormen via de ‘Ateliers Créatifs’ van het gemeenschapscentrum ‘Chant d'Oiseau’, onder leiding van de animator Didier De Keyser." -  Madette

 

Programma

Het volledige programma van Kunstensteenweg vindt u   hier .