Nieuws

Terug naar news

Animal Research

 

Een huisdier kwijt? Een dier gevonden? Een gewond dier? Eén reflex:de Animal Research-app. Door in te schrijven op het Premium Pack, gaf uw gemeente u als Oudergemnaar een streepje voor. Op zoek naar uw buldog, uw schildpad, uw grijze kat? Voortaan kan u meldingen ontvangen over alle bulldogs, schildpadden, en grijze katten die in onze politiezone door gemeentepersoneel of burgers werden gevonden of die in Brusselse asielen werden binnengebracht. Iedereen kan met de app aan de slag. Als Oudergemnaar geniet u een aantal voordelen, zoals: de mogelijkheid om meldingen te ontvangen wanneer de beschrijvingen van een verloren en een gevonden dier met elkaar overeenkomen, rechtstreekse toegang tot nuttige adressen (dierenartsen in Oudergem, de dienst wegen, asielen ...) en de mogelijkheid om uw dier vooraf te laten registreren zodat u onmiddellijk een oproep kan lanceren als u het kwijt raakt. Hoe meer mensen er gebruik van maken, hoe beter de dienst uiteraard zal functioneren. We rekenen dan ook op u: deel massaal de naam van de app: ANIMAL RESEARCH. 

Ongetwijfeld zullen ook andere gemeenten snel op het Premium Pack inschrijven. Meer info: https://www.animal-research.be/

 

Een Premium Pack ontwikkeld met de steun van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, minister van dierenwelzijn Bernard Clerfayt en Leefmilieu Brussel.