Kunstensteenweg 2019 - 6 - Résidence Belle Époque

Chaussée de Wavre 1468

 

Artistes

Etienne Chanvillard beheerst al meerdere technieken en is zich momenteel in aquarel aan het verdiepen. Deze techniek laat hem toe zijn emoties snel op papier over te zetten terwijl hij speelt met de effecten van kleuren en vormen. Deze vormen neigen naar kalligrafie en leiden tot reproduceerbare schetsen in andere formaten en doorheen andere technieken.

 

 

Herman Moens is al jaren geïnteresseerd in beeldende expressie. Hij nam deel aan verschillende schilderworkshops in de Academie van Bosvoorde (workshops van Christos Vouyouklis, Magda Ulrych en Peter Schupitzer).  Hij is de laatste jaren vooral geïntereseerd in de weergave van de straten van weleer, kleine ambachten van de vorige eeuw en de natuur. Voor zijn tweede deelname aan Kunstensteenweg stelt hij een geheel nieuwe schilderijenreeks voor met het landschap als thema.

 

Facebook

 

Elisabeth Vanden Eynde schildert graag grappige en expressieve diertjes met grote ronde ogen. Haar grappige en kleurrijke wereld werd geïnspireerd door geïllustreerde kinderboeken.

 

Facebook

 

Programma

Het volledige programma van Kunstensteenweg vindt u hier .