Alle news

25/04

Oudergem biedt u levering per fiets!

 

Als u in Oudergem een bedrijf of een zelfstandige activiteit runt, bent u een van de gelukkigen! De gemeente biedt u overal in Brussel fietsbezorging aan! 

Oudergem partnert met bikedelivery.brussels om fietslevering aan te bieden aan al haar lokale winkels (exclusief Horeca en Take away).

 

Hoe werkt het?

Delivery is de planningstool voor fietsleveringen met Urbike, voorbehouden aan lokale bedrijven in Brussel.

  • Het is praktisch: de goederen worden bij u opgehaald en dezelfde dag nog bij uw klanten afgeleverd
  • Het is ecologisch: minder uitstoot van CO2 en fijne deeltjes, minder geluidsoverlast dankzij de bakfiets
  • Het is humaan: koeriers worden eerlijk en regelmatig betaald

 

Wie kan ervan profiteren?

Winkels die:

  • onafhankelijk (geen ketting - max 7 uitlaten). Als u binnen uw bedrijf autonome beslissingsbevoegdheid hebt, valt u in deze categorie.
  • gelegen in de gemeente Oudergem

Elk bedrijf zal gratis aan zijn klanten kunnen leveren, ongeacht de wijze waarop de bestelling wordt ontvangen (telefoon, e-mail, bestaande e-shop, enz.).

 

Hoe doe jet dat?

Om te profiteren van de gratis leveringen aangeboden door uw gemeente, ga naar delivery.mymarket.brussels of stuur een e-mail met de naam van uw bedrijf naar bikedelivery@groupeone.be

U ontvangt (binnen 48 uur) een toegangscode en alle informatie die u nodig heeft om aan de slag te gaan op bikedelivery.brussels!

 

Vraag naar uw registratie code en krijg gratis levering!

 

Alle informatie:

https://bikedelivery.brussels/nl/oudergem-biedt-fietslevering-aan/

 

 

 

Artikel Oudergemnaar 122

Sneller, zuiniger en vooral minder vervuilend: de elektrische fiets verandert het uitzicht van de sector voor leveringen in de stad. Vroeger was dit voorbehouden aan bestelwagens, maar sinds de komst van de bakfietsen is dit snel aan het veranderen.

"We hebben besloten om fietsleveringen aan te bieden aan alle zelfstandige handelaars in Oudergem", legt de dienst Lokale Economie uit. "Het is een duwtje in de rug om de kosten te verlichten en deze dienst gratis te testen. We willen ook een opwaartse spiraal op gang brengen omdat het, zoals zo vaak, de vraag is die het aanbod stimuleert en niet omgekeerd."

Concreet zullen de begunstigden van deze regeling dus gratis aan hun klanten kunnen leveren. Met uitzondering van ketens, horeca en afhaalrestaurants komen alle uitbaters van handelszaken of zelfstandige activiteiten in aanmerking.

"Dit nieuwe type van levering is verre van een gimmick. Uit studies blijkt dat een derde van de leveringen in de stad met de bakfiets kan worden gedaan."

Voor dit proefproject heeft de gemeente de handen in elkaar geslagen met het platform bikedelivery.brussels, de gemeenschappelijke fietsbezorgdienst van Brusselse handelszaken.

Inschrijven is heel eenvoudig: ga naar bikedelivery.brussels of stuur een e-mail met de naam van uw zaak naar bikedelivery@groupeone.be. Binnen 48 uur wordt de aanvrager een toegangscode toegezonden met alle informatie die nodig is om van deze gratis dienst gebruik te maken.

Belangrijke opmerking: dit platform garandeert een billijke en regelmatige vergoeding aan zijn koeriers.