Alle news

23/05

Jobaanbieding: Technisch Attaché - Architect - Planning application manager en technisch manager (niveau A)

Wie zijn wij?

Oudergem is een gemeente in het Zuidoosten van Brussel. Door zijn ligging aan de rand van het Zoniënwoud en zijn status als toegangspoort tot de stad is het een echt laboratorium voor ruimtelijke ordening en stadsontwikkeling met respect voor de mens en zijn omgeving.

 

Uw functie

Als verantwoordelijke voor de planning bevordert u de toegevoegde waarde van elk project voor de omgeving, de architecturale en landschappelijke kwaliteiten, het comfort en het welzijn, en de oplossing van de beperkingen op het gebied van energieprestaties. Als technisch deskundige op uw werkterrein adviseert u de burgers en staat u het technische team en de verschillende diensten bij op het gebied van ruimtelijke ordening en stedenbouw.

Als technisch verantwoordelijke van de dienst stedenbouw bent u de schakel tussen de afdelingsmanager en het team van vergunningsmanagers stedenbouw. In samenwerking met het afdelingshoofd draagt u bij tot de bepaling van de doelstellingen van het team, tot de optimalisering van de werking ervan (mededeling van de nodige informatie aan het team, evaluatie van de prestaties van het team, ...) en tot de naleving van de procedures en de termijnen.

 

Uw profiel

  • U bent architect en u bent geïnteresseerd in vraagstukken van algemeen belang en stadsplanning;
  • U hebt, indien mogelijk, ervaring in zaken die verband houden met de functie, alsook in teammanagement;
  • Je hebt uitstekende schrijfvaardigheden;
  • U hebt een goede kennis van de wetgeving op het gebied van stedenbouw, met name het CoBAT, de uitvoeringsbesluiten en het RRU;
  • U hebt een basiskennis van het Nederlands of bent bereid het te leren. 

 

Wij bieden u

  • een verantwoordelijke functie in een motiverende werkomgeving;
  • complexe maar opwindende professionele uitdagingen, met een reële impact op het grondgebied;
  • werkzekerheid;
  • een aantrekkelijk bezoldigingspakket met voordelen (maaltijdcheques, aanvullend pensioen, ziektekostenverzekering, managementvergoeding, MIVB-abonnement, enz.

 

Hoe moet ik solliciteren?

Vóór 23.06.2021 via het onlineformulier dat u onder deze link vindt: https://www.oudergem.be/rh/offre0003

Als uw sollicitatie met het gezochte profiel overeenstemt, wordt u persoonlijk uitgenodigd voor de schriftelijke proef en voor een of meer gesprekken.

Download de functiebeschrijving