02/12 au 31/12

Blaas je eigen gekleurde kerstbal

Kerstmis komt eraan en de kleine elfjes staan in de startblokken om je kerstcadeautjes te brengen, maar daarvoor moet je ze natuurlijk wel verwelkomen in je huis met een mooie, sprankelende kerstboom. Maar hoe laat je je kerstboom schitteren?

Septy Bechou, al 15 jaar onze meester-glasblazer en een van onze kunstenaars in de ateliers van het Rood Klooster, kan je hier mee helpen!

Gezien het succes van voorgaande jaren organiseert Septy Bechou dit jaar opnieus zijn workshop "Blaas je eigen gekleurde kerstbal". Tijdens deze workshop vertelt hij je het geheim van het blazen van je eigen kerstbal om de Kerstman en zijn elfjes te verwelkomen. Hij kan je ook meer vertellen over de symboliek van de kerstboom.

Deze workshop is voor iedereen toegankelijk, jong en oud, in groepsverband, met de familie, school of collega's op het werk.

Gezien het succes van voorgaande jaren is dit aanbod op reservatie, via mail.

Opgelet: Geef duidelijk aan welke datum, het uur en met hoeveel personen u wenst deel te nemen aan de workshop om een kerstbal te maken. Septy Bechou zal u vervolgens contacteren om verder af te spreken.

Een magisch moment dat je niet mag missen en om nog lang over na te praten…

Het is ook een kans de nieuwste creaties van Septy Bechou zelf nog voor de feestdagen te komen bekijken.

Info

  • Leeftijd: vanaf 8-9 jaar
  • Waar: Site van het Rood Klooster - Roodkloosterstraat 4 - 1160 Oudergem
  • Wanneer: van zaterdag 2 tot zondag 31 december 2023 (elke dag van 10u tot 19u).
  • Prijs: €22 per kerstbal
  • Tijd: +- 30 minuten per kerstbal
  • Contact : Septy BECHOU – cavb1050@yahoo.fr