Evenementen & Verenigingen

News

04.12 - 08.12 - Fermeture de la bibliothèque du Centre

Les travaux boulevard du Souverain nous oblige à fermer la bibliothèque du Centre du 04.12.2017 au 08.12.17 inclus.

Meer

Auderghem par quatre chemins : un beau livre sur l’histoire d’Auderghem

Réalisé par le Cercle d’Histoire et coécrit par Louis Schreyers et Nadine de Vos, l’ouvrage donne un éclairage sans doute parmi les plus complets sur l’histoire de la commune d’Auderghem au travers de ses différents quartiers.

Meer

Réveillon de nouvel an 2018 au profit du Télévie

Ambiance et fraternité, souper de fêtes, soirée dansante de feu, avec l'orchestre "Les Romantiques Orchestra".
Animation supplémentaire : Suzy Robert avec son show "Dalida"

Meer

Vredegerecht van Oudergem-Watermaal-Bosvoorde gered!

Na wekenlange mobilisatie en een petitie die ruim 1.565 handtekeningen opleverde, heeft de federale regering haar wetsontwerp over de hervorming van de gerechtelijke kantons gewijzigd. Tenzij er zich nieuwe ontwikkelingen voordoen, is het vredegerecht van Oudergem-Watermaal-Bosvoorde daarmee gered .

Meer

Vacature : CPAS - Responsable Nursing

RESPONSABLE NURSING à temps plein à la RESIDENCE REINE FABIOLA, MR/MRS – contrat à durée indéterminée.

Meer

Vacature : CPAS - Infirmier(ère)

Le CPAS souhaite engager, le plus rapidement possible, un candidat dont les qualifications sont reprises sous rubrique et afin d’assurer le remplacement d’un infirmier.

Meer

Transparantie: de burgemeester en schepenen van de gemeente Oudergem zullen ook hun privé-inkomsten openbaar maken

De gemeenteraad van Oudergem wordt verzocht om op donderdag 26 oktober een motie aan te nemen tot wijziging van zijn huishoudelijk reglement. In totaal gaat het over zeven bepalingen die een volledige transparantie zullen invoeren van de gemeentelijke mandatarissen jegens de bevolking van de gemeente Oudergem.

Meer

Hervorming van de gerechtelijke kantons: de federale regering ontneemt 190.000 Brusselaars hun toegang tot een nabijgelegen rechtscollege

Met het wetsontwerp dat ze op 13 oktober indiende, volhardt de regering in haar streven om het vredegerecht van Oudergem te sluiten. " Daarmee legt ze het advies van de twee voorzitters van de rechtbank van eerste aanleg van Brussel gewoon naast zich neer, hoewel zij met de nodige cijfergegevens aantonen dat de verdeling van het kanton Oudergem over Ukkel en Etterbeek op een echte ramp zal uitdraaien ", aldus de verontwaardigde reactie van Christophe Magdalijns, waarnemend burgemeester van Oudergem. Donderdag zal er een

Meer

Kent u “Mijn DOSSIER” ?

Kent u “Mijn DOSSIER”, de online toepassing die u toegang geeft tot uw gegevens en attesten uit het Rijksregister?

Meer

Herrmann-Debrouxviaduct : heropend voor verkeer

Fermé depuis la fin de la semaine dernière, la viaduc Herrmann-Debroux sera rouvert ce jeudi 12 octobre en milieu de journée.

Meer